Solo artiestOnze Mariachiband “Mariachi del Caribe” (zie: mariachi-music.nl) bestaat uit meerdere zangers/gitaristen, en daarom kunnen wij ons steeds opsplitsen in kleinere groepjes van sologitaristen en zangers, duo's of trio's.

Hieronder staat een overzicht van onze muzikanten die niet alleen prachtig gitaar kunnen spelen, maar ook zingen! Akoestisch of (licht) versterkt; wij staan tot uw beschikking!


Carlos Rivas
Carlos is geboren in Montevideo, Uruguay, en werd alop jonge leeftijd gefascineerd door de levendige ritmes van de Latijns-Amerikaanse muziek. Sinds 1979 heeft het Europese publiek kunnen kennismaken met zijn gevarieerde en uitgebreide repertoire. Carlos speelt Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse nummers, waaronder veel klassiekers zoals: "Dos Gardenia's", "Alma Llanera", "Quizas, Quizas", "Mexico Mexico", "Volver, Volver", "Las Mananitas", "El Rey", "La Cucaracha" en nog vele andere bekende en minder bekende nummers.
Boek Carlos als solo act, als duo, trio, kwartet of met zijn hele band! Meer informatie over Carlos Rivas en zijn muziek, maar ook demo's en video’s vindt u op zijn pagina: http://www.carlosrivas.nl

Carlos Rivas Mariana Castellanos
Mariana komt uit Veracruz, Mexico, en speelt alleen Mexicaanse muziek. Zij draagt daarbij kleurrijke gewaden, variërend van Chiapas jurken tot de kleurexplosie van de Jalisco kleding. Boek Mariana, eventueel samen met haar Fiësta Mariachi-,om de scène te voltooien en je feest begint direct goed. Muziek speelt een grote rol en de stemming zit er gelijk goed in met Fiësta muziek op de achtergrond tijdens het hele feest met Mariana Castellanos! Gemixte optredens(eerst muziek bij de ontvangst en daarna een dansshow of een Mexicaanse dansworkshop) behoren tot de mogelijkheden. Dans en zing mee met Mariana!
Boek Mariana als solo act, als duo, trio, kwartet of met haar hele band! Meer informatie over Mariana Castellanos en haar muziek, maar ook demo's en video’s vindt u op haar pagina: http://www.mexicaansefeest.be

Mariana Castellanos Miguelito
Wij weten dat een Mexicaanse Mariachi-band veruit de beste manier is om een feestje op te vrolijken! Met zijn prachtige kostuums en Zuid-Amerikaanse temperament is Miguelito de ideale keuze voor degenen die de hele nacht willen lachen, zingen en dansen. Het is onmogelijk om door je knieën te zakken tijdens het dragen van een sombrero, probeer het maar eens! Onze Miguelito creëert een heerlijk warme en vriendelijke sfeer. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium voor klassieke en Spaanse gitaar, zodat uw gasten absoluut het beste van de Mexicaanse muziek ervaren! Vul een kom met nacho's, schenk de tequila in de glazen en pak je poncho en sombrero, want het is tijd om met het feest te beginnen. Arriba!

Miguelito Orlando Mino
Orlando komt uit het zonnige Zuid-Amerika, namelijk uit Argentinië, een land met Mariachi-tradities!
Een van onze favoriete feestideeën met Orlando? Plaats enkele maracas op elke tafel.. Orlando moedigt dan uw gasten aan om met de maracas te schudden, elke keer als ze een bepaald liedje of woord horen. Dit zorgt voor leuk entertainment en is tevens een leuke decoratie in combinatie met een muybien tafel.
Voor een authentieke MexicaanseFiësta: bel Orlando!

Orlando Mino Laura Rivas
Laura Rivas vormt, samen met Mariana Castellanos,het duo Pink Mariachi (in het roze voor gay weddings en roze babyshowers)! Laura Rivas speelt voornamelijk Latijns-Amerikaanse muziek in prachtige kostuums. Laura speelt gitaar en zingt, in de grotere band ook Maracas/percussie en zang. Ga voor meer informatie naar de pagina van Laura Rivas: pink-mariachi.nl

Laura Rivas Antonio Corjolludo
Komt uit een muzikale familie en is geboren in Zuid-Spanje. Antonio speelt allround Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse muziek.
Antonio is een levendige en opwindende Latijns-Amerikaanse zanger. Hij treedt behalve solo ook op met zijn Mariachi-band, met authentieke Zuid-Amerikaanse muziek, perfect voor feesten en vieringen! Verwacht een geanimeerde en interactieve uitvoering van deze zanger en gitarist. Antonio speelt gitaar en zingt, maar hij bespeelt ook de guitarron (Mexicaanse basgitaar) en percussie!

Antonio Corjolludo
Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Solo artiest Solo artiest

Solo artiest Solo artiest

Solo artiest Solo artiest

Solo artiest Mariachi muziek Mexicaanse Live muziek
Solo artiest
Solo artiest Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Solo artiest
Solo artiest Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Solo artiest
Solo artiest Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Solo artiest

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Solo artiest Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Solo artiest
Solo artiest Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Solo artiest
Solo artiest Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Solo artiest
Solo artiest Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Solo artiest
Solo artiest Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Solo artiest

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Solo artiest
Solo artiest

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Beetgum Beetgumermolen Beets Beetsterzwaag Beilen Beinsdorp Bekveld Beldert Belfeld Bellingwolde Beltrum Belt-Schutsloot Bemelen Bemmel Beneden Leeuwen Bennebroek Bennekom Benneveld Benningbroek Benschop Bentelo Benthuizen Bentveld Berg Berg aan de Maas Berg en Dal Bergambacht Bergen aan Zee Bergen (Limburg) Bergen (Noord-Holland) Bergen op Zoom Bergenhuizen Bergentheim Bergeijk Bergharen Berghem Berghuizen (De Wolden) Berghuizen (Heerde) Berghuizen (West Maas en Waal) Bergschenhoek Bergum Beringe Berkel en Rodenrijs Berkelaar Berkel Enschot Berkenwoude Berkhout Berkmeer Berkum Berlicum Berlikum Bern Besoyen Best Besthmen Beugen Beuningen (Gelderland) Beuningen (Overijssel) Beusichem Beutenaken Beverwijk Biddinghuizen Bierum Biervliet Biest Houtakker Biezelinge Biezenmortel

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.